Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Nehoda na severním Plzeňsku! Zraněný motorkář zemřel v nemocnici

09.04.2024 19:08     10.04.2024 8:42

Na severu Plzeňska došlo v úterý 9. dubna v odpoledních hodinách k dopravní nehodě, při kterých byl zraněn motorkář. Policie dnes potvrdila, že muž zemřel v nemocnici.

Vrtulník

Do Kožlan vyrazily všechny složky IZS, na místo byl i vzhledem k závažnosti zranění povolán vrtulník LZS.

"Záchranáři na místě ošetřili a zajistili muže ročník 1941 motorkáře, který utrpěl četná vážná zranění, v bezvědomí a kritickém stavu transportován cestou Lzs na Emergency Fn-Lochotín," uvedla mluvčí záchranky.

Na místo ihned po oznámení nehody vyjeli policisté. "Z dosavadního šetření je zřejmé, že do motocyklu ( řidič ročník 1941), jedoucího ve směru na Kralovice z dosud nezjištěných příčin narazilo osobní vozidlo (řidič ročník 1977). Zraněný motocyklista byl letecky transportován do nemocnice. Dechová zkouška u řidiče osobního vozidla byla negativní. Veškerými okolnostmi dopravní nehody se nyní zabývají kriminalisté z Plzně venkova," dodala policejní mluvčí.

AKTUALIZACE:

"Bohužel zraněný motorkář v nemocnici podlehl svým zraněním. U zemřelého byla nařízena soudní pitva a celou věc si převzali kriminalisté z územního odboru Plzeň venkov," potvrdila ve středu ráno mluvčí policie Eva Červenková.

Foto ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT