Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Náklaďák přejel do protisměru, způsobil nehodu. Policie hledá svědky

07.02.2017 7:58

Policie hledá svědky nehody, kdy zatím neznámý řidič vjel s nákladním autem do protisměru a následně způsobil nehodu, z místa ovšem ujel...

DSC05279

K nehodě došlo v minulém týdnu na jednom z hlavních tahů na Domažlicku. Policie nehodu stále šetří a shání svědky. A to i z toho důvodu, že řidič nákladního auta z místa ujel.

Nehoda se odehrála 2. února zhruba v 17:44 přímo na hlavním tahu I/26 v obci Babylon. "Dosud neznámý řidič s nezjištěným nákladním vozidlem jedoucí směrem na Folmavu najel částečně přes střed komunikace do levého jízdního pruhu, kde bočně zachytil o levé zpětné zrcátko protijedoucího nákladního vozidla tovární značky DAF s návěsem a poškodil jej. Po dopravní nehodě na místě nezastavil, nesepsal společný záznam o dopravní nehodě a ujel," popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policie se nyní obrací na veřejnost a shání svědky, kteří by mohli k nehodě sdělit podrobnosti nebo pomoct odhalit totožnost neznámého šoféra nákladního auta. "Svědci se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství