Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ondřej Kratěna zůstává ve službách HC Škoda Plzeň

12.04.2017 10:09

Kapitán plzeňských hokejových indiánů se rozhodl pokračovat i v příští sezóně v dresu HC Škoda Plzeň. Dohodu už potvrdilo i vedení klubu. Letní přípravu zahájí kádr na začátku května.

FOTO_QAP_CZ (2)

S vedením klubu se devětatřicetiletý útočník dohodl na roční smlouvě. Extraligový rekordman v počtu získaných titulů oznámil na schůzce vedení klubu své rozhodnutí pokračovat i nadále ve své bohaté kariéře.

"Musím uklidnit naše fanoušky. Ondra Kratěna chce pokračovat a ze vzájemného rozhovoru vyšlo, že má ještě velkou chuť do dalšího roku. Ondra tak bude i nadále pokračovat v našem dresu,“ říká sportovní manažer Tomáš Vlasák.

"Smlouva bude už jen formalita,“ uvádí Tomáš Vlasák. "Ondra byl v základní části jedním z našich nejproduktivnějších hráčů a v play-off znovu ukázal, že mužstvo dokáže táhnout. Očekávání tedy zůstávají stejná."

Hokejisté Plzně mají aktuálně volno. Znovu se sejdou 8. května, kdy zahájí letní přípravu. Jisté je, že v týmu bude několik hráčů chybět. Končí Matěj Machovský, Tomáš Slovák, Peter Frühauf, Tomáš Svoboda, Jakub Lev a Tomáš Hrnka. Na odchodu je i Dominik Kubalík. Pokud jde o složení trenérského týmu, zásadní změny se zatím nekonají. Zůstane ve složení Ladislav Čihák a Jiří Hanzlík, trenér gólmanů Rudolf Pejchar. Chybět nebude ani Martin Straka a Tomáš Vlasák.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT