Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mini modelky se předvedly na přehlídce

21.12.2010 8:41

Téměř tři měsíce se v plzeňské školičce mini modelek učilo třináct malých slečen základům práce modelek a manekýnek. Jejich  úsilí pak bylo odměněno první módní přehlídkou v hotelu Angelo.

Největší z mini modelek
Andrejka NěmečkováDvojčata Kristýna a Andrea NěmečkoviKolekce C&A v podání DS Mini modelsMini modelky vyzpovídal Miroslav ŠimůnekNejmenší mini modelkyNejvětší z mini modelekZuzanka WeinfurterováZuzanka Weinfuterová z Radnic

Absolventky plzeňské školičky mini modelek už na veřejnosti poprvé předvedly, co se naučily během tří měsíců náročné práce.

"V sobotu 18. prosince se v plzeňském hotelu Angelo uskututečnila módní show absolventek podzimní školičky mini modelek. Odpolednem nabitým dětskými úsměvy, módou, tancem, ale i trochou trémy, provedl Mirek Šimůnek," řekla QAPu.cz manažerka projektu Pavla Brunclíková a pokračovala: "Dívky předvedly taneční choreografie, které se ve školičce naučily a kolekce zimní
a společenské módy. Svoji premiéru na módním mole si náležitě užívaly a po skončení se jim vůbec nechtělo se rozloučit, téměř po 3 měsících, kdy společně trávily každé sobotní odpoledne."

Na malé modelky, ale čekalo také překvapení. Lektoři školičky bodovali a hlasovali pro nejúspěšnější absolventky a ty pak získaly vedle šerpy a krásné ceny. "V kategorii 6 až 9 let zvítězila 8letá Zuzanka Weinfurterová z Radnic a v kategorii 10 až 13 let 12letá Andrejka Němečková z Plzně," prozradila Brunclíková a dodala, že vítězky si odnesly šerpu a příjemné ceny a stejně jako všechny ostatní mini modelky také své první minibooky.

Foto: Zdeněk Hás

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT