QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Požár černé stavby na Rokycanské! Zasahovat museli hasiči i záchranka - FOTKY

18.01.2019 8:09     18.01.2019 9:32

Hasiči i záchranáři museli v pátek ráno vyjíždět k požáru v budově Carimex na Rokycanské v Plzni. V péči záchranky skončily dvě osoby. Příčiny požáru jsou v šetření.

1
1234

"Právě zasahujeme na požáru nezkolaudované stavby oblíbené bezdomovci naproti Baumaxu na Rokycanské v Plzni. Mělo by jít o požár podhledových konstrukcí," informoval po osmé hodině ráno mluvčí hasičů Petr Poncar. Na místě zasahovali hasiči ze stanic Plzeň - Střed a Plzeň - Slovany. nasazeno bylo také zařízení Cobra. Požár se podařilo zlikvidovat kolem půl deváté a na místo zamířil také vyšetřovatel. Přesné příčiny požáru jsou nyní v šetření.

Prvotní informace mluvily o dvou osobách, které se měly nadýchat zplodin. "Zdravotnická záchranná služba ošetřila dvě osoby, byly ponechány na místě," doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Kauza černé stavby na Rokycanské se v Plzni řeší už řadu let. V závěru loňského roku přišlo město s dobrou zprávou. Odvolací soud zamítl žalobu majitele Davida Housera, aby získal pozemky, které jsou pod objektem a jsou v majetku města. Podrobnosti se dočtete zde.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24