Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Čepice andělíčků nenechavcům neodolaly - FOTKY

21.01.2016 10:13

Jak rychle se začaly objevovat, tak rychle začínají mizet. Už šesti andělíčkům u katedrály svatého Bartoloměje v Plzni zmizely čepice. Bez oblečku je i Vošahlík. Podívejte se na fotky.

FOTO_QAP_CZ (3)
FOTO_QAP_CZ (3)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (6)FOTO_QAP_CZ (7)FOTO_QAP_CZ (8)

Nadšení Plzeňanů, kteří v posledních týdnech obpletli andělíčky na mříži katedrály svatého Bartoloměje, nejspíš někomu vadilo. Zhruba jen dva dny vydržely všechny hlavy andělů na mříži s barevnými čepičkami. Některé z nich už totiž nenechavci o zimní výbavu připravili.

V posledních dnech doslova finišovalo "oblékání" andělíčků u katedrály svatého Bartoloměje. Po víkendu už zůstával bez oblečku jen nejznámější "Vošahlík". I ten se nakonec pleteného úboru dočkal, více zde. Stačily jen dva dny a čepičky i šály pomalu ale jistě mizí.

Celkem šest andělíčků mělo ve čtvrtek ráno buď pošramocený obleček, nebo chyběl úplně. Andělíčkománie spojená s pletenou zimní módou se přitom v posledních týdnech stala hitem internetu. Řada lidí navíc ke katedrále zamířila jen kvůli tomu, aby vymóděné andělíčky viděla.

"Přišla jsem se podívat, jak jim to sluší. To, že je někdo takhle zase svléká, je škoda. Nechápu, co k tomu někoho vede. Taková škoda," kometnovala ve čtvrtek ráno důchodkyně Jana Klementová, která se na andělíčky vyrazila podívat s manželem.

Velký ohlas vzbudily oblečené hlavy andělíčků snad u všech generací. Velkým hitem se stalo i pořizování selfie s oblečenými andělíčky.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte