Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Plzeň hledá mobilní fotopoint! Vyhlášena je veřejná soutěž

05.04.2024 11:31

Vzniknout má prvek s viditelným nápisem Plzeň, případně s nápisem #visitplzen.

fontána na náměstí_Plzeň_ilustrační_1022_QAP (2)

Město Plzeň prostřednictvím své příspěvkové organizace Plzeň – TURISMUS vyhlašuje veřejnou soutěž na návrh mobilního fotopointu, který bude sloužit jako místo pro fotografování turistů i Plzeňanů, a to především na různých akcích města. Vyzývá proto designery, grafická studia i další zájemce, aby se do soutěže přihlásili.

„Přijedete-li do měst v zahraničí, většinou zde najdete fotopoint, který tvoří nějaká skulptura či designově zajímavý předmět, jenž obsahuje odkaz na logo města nebo se váže na městskou symboliku a podobně. Turisté se u nich fotí, pořizují památku na výlet. Představa města je taková, aby byl fotopoint mobilní a bylo možné jej umisťovat na různá místa při velkých akcích, jako jsou Slavnosti svobody, Sportmanie, adventní trhy a podobně,“ uvedla Lucie Kantorová, náměstkyně primátora pro oblast školství a cestovního ruchu.

Návrhy do soutěže je možné posílat do 30. června 2024. Nejlepší návrh bude vybírat městem stanovená hodnotící komise. Rozhodnuto by mělo být do 30. srpna 2024.

Detaily a podmínky vypsané soutěže jsou zveřejněny na https://www.visitplzen.eu/podminky-souteze-o-graficke-ztvarneni-fotopointu/.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT