QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Předvánoční Regensburg má velké kouzlo! Plzeň pořádá další oblíbený zájezd

14.11.2019 12:54

Zájezd na vánoční trhy do Regensburgu pořádá město Plzeň v posledních letech už pravidelně a vždy je o to velký zájem. Očekává se i letos. O jízdenky se strhne boj.

131107_Regensburg_vanocni_trhy

Zájezd do předvánočního Regensburgu pořádá město Plzeň už několik let. O jízdenky do autobusu je každoročně obrovský zájem.

Letos se zájezd na vánoční trhy odehraje o sobotách 7. a 14. prosince, na každý termín budou vypraveny dva autobusy. V rámci zájezdu bude připravená také komentovaná prohlídka historického centra města. Prodej jízdenek a místenek odstartuje Turistické informační centrum města Plzně v pondělí 18. listopadu v 9 hodin.

"Jízdenku s místenkou je možné pořídit osobně přímo v Turistickém informačním centru města Plzně, náměstí Republiky 41. Jízdenku lze zarezervovat i prostřednictvím Plzeňské vstupenky a poté si ji vyzvednout a zaplatit v informačním centru. Rezervace platí pouze jeden den. Cena pro dospělého je 200 korun, pro dítě do 15 let 50 korun. Prostřednictvím Plzeňské vstupenky si klient může zarezervovat maximálně dvě vstupenky pro dospělého a dvě vstupenky pro děti do 15 let na jeden nákup," informoval Magistrát města Plzně.

Odjezd do Regensburgu bude v 8 hodin z parkoviště Na Rychtářce, z Regensburgu se bude odjíždět v 16 hodin z autobusového terminálu Stadtamhof.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24