Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděj se vloupal do zaparkovaného auta. Policie hledá muže ze záznamu z kamer

05.04.2017 13:08

Policie šetří vloupání do auta, ze kterého zmizela dámská kabelka. V souvislosti s případem shání i svědky, kteří by poznali muže, zachyceného kamerami.

Celou věc šetří policie v Rokycanech jako podezření ze spáchání přečinu krádeže a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"Dosud neznámý pachatel v době od 21:15 do 23:55 hodin dne 23. února letošního roku v Pražské ulici v Rokycanech před domem čp. 899 poškodil a vnikl do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Z vnitřního prostoru pak odcizil dámskou kabelku s peněženkou, ve které byly platební karty, osobní doklady a hotovost. Svým jednáním dosud neznámý pachatel způsobil škodu přesahující deset tisíc korun," říká m luvčí policie Hana Kroftová.

Policie se nyní obrací na svědky, kteří by poznali muže na záznamech z kamer. "Na základě získaných fotografií žádáme všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na fotografiích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT