Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V bytě v Bolevci byla surově pobodaná žena! Policie zadržela mladíka - FOTKY

09.07.2015 13:26     09.07.2015 15:25

Ve vážném stavu skončila v nemocnici zhruba 90letá žena, kterou útočník napadl v bytě v Bolevci v Plzni. Žena měla řadu bodných poranění. Případ si převzala kriminálka. Máme fotky z místa!

FOTO_QAP_CZ (3)
FOTO_QAP_CZ (1)FOTO_QAP_CZ (2)FOTO_QAP_CZ (3)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (6)FOTO_QAP_CZ (7)FOTO_QAP_CZ (8)FOTO_QAP_CZ (9)FOTO_QAP_CZ (10)

Kriminálka od čtvrtka vyšetřují brutální útok na zhruba 90letou ženu v Plzni. S bodnými poraněními skončila žena v nemocnici. Podle všeho policie pachatele dopadla. 

K útoku mělo dojít v jednom z bytů v paneláku v ulici U Jam v Bolevci nedaleko obchodního areálu Orlík. Ženu převezla záchranka s bodnými zraněními. "Ženu jsme převáželi na urgentní příjem ve vážném stavu," potvrdila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková. Žena je momentálně hospitalizovaná v nemocnici.

Zatím není jasné, jak k útoku přesně došlo. "Přijali jsme oznámení o násilném trestném činu a probíhá šetření," řekla k začínajícímu vyšetřování mluvčí policie Ivana Jelínková krátce po útoku.

Postupně policisté zajistili na místě stopy a vyšetřování probíhá. Pravděpodobný pachatel je nicméně v rukou policistů. "V souvislosti s napadením ženy policistě zadrželi 25letého muže z Plzně," potvrdila Ivana Jelínková krátce před půl čtvrtou odpoledne.

 

 

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT