Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Měšťanská beseda uvádí nový pořad Zpívám, tedy jsem

09.10.2010 17:54

S novinkou přichází v letošní sezoně Měšťanská beseda v Plzni. Příznivce Jiřího Untermüllera jistě potěší nový pořad věnovaný operetě, muzikálu, revue a vaudevillu, který postupně představí řadu zajímavých interpretů nejen z Divadla J. K. Tyla v Plzni.

Měšťanská beseda

S novinkou přichází v letošní sezoně Měšťanská beseda v Plzni. Příznivce Jiřího Untermüllera jistě potěší nový pořad věnovaný operetě, muzikálu, revue a vaudevillu, který postupně představí řadu zajímavých interpretů nejen z Divadla J. K. Tyla v Plzni. Druhé pokračování pořadů Zpívám, tedy jsem se uskuteční v pondělí 11. září od 19:30 hodin a těšit se můžete na Jana Ježka a Stáňu Topinkovou Fořtovou.

Na Jiřího Untermüllera a jeho nový pořad Zpívám, tedy jsem se můžete těšit pravidelně jednou do měsíce. V programu vždy zazní známé i zapomenuté árie, melodie a písničky a moderátor představí i nejžhavější novinky a události světové scény. Času bude i na povídání o hudbě a rozhovory s interprety. Už nyní víme, že v listopadu se v pořadu představí Bronislav Kotiš a Soňa Borková.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství