Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kdo má nejhezčí tachovskou květinovou výzdobu roku 2023? Je rozhodnuto! FOTKY

13.10.2023 12:35

Celkem jedenáct soutěžících bojovalo v soutěži o nejhezčí tachovskou květinovou výzdobu. Porota měla v letošním roce nelehký úkol.

výzdoba_truhlíky_květiny__ilustrační_QAP
balkon_soutěž květinová Tachov_1023_město Tachovprovozovna_soutěž květinová Tachov_1023_město Tachovokolí_soutěž květinová Tachov_1023_město Tachov

Porota vyhodnotila obnovenou soutěž o nejhezčí tachovskou květinovou výzdobu. Soutěže se zúčastnilo celkem jedenáct soutěžících. Ocenění se udělovalo ve třech kategoriích: výzdoba okna nebo balkonu/lodžie, výzdoba okolí obytného domu, výzdoba provozovny/sídla firmy nebo organizace.

„Město se letos snažilo výrazně zlepšit květinou výzdobu veřejných prostranstvích. Není ale v silách žádného města dosáhnout velkých změn bez spolupráce se soukromými vlastníky nemovitostí. Děkuji tedy všem jedenácti přihlášených účastníků soutěže, kteří věnovali svůj čas péči o květiny. Dělali tím radost nejen sobě, ale i všem kolemjdoucím a návštěvníkům města,“ uvedl místostarosta Tachova Jan Straka.

Výsledky:

1. místo v kategorii "Výzdoba okna nebo balkonu/lodžie bytového domu" získala výzdoba v ulici Tovární

1. místo v kategorii "Výzdoba okolí obytného domu" s největším počtem hlasů získala výzdoba v ulici Na Terase

1. místo v kategorii "Výzdoba provozovny/sídla firmy nebo organizace" obdržel Tachovský dětský sbor

„Porota měla letos nelehký úkol vybrat v záplavě květů vítěze v každé kategorii, a i pod pomyslným stupněm vítězů zůstala řada krásných výzdob. Nyní už se těšíme na adventní období a připravujeme soutěž o nejhezčí vánoční výzdobu," prozradil místostarosta.

Foto město Tachov

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství