Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hasiči se o víkendu rozhodně nenudili, zasahovali hlavně u dopravních nehod! FOTKY

13.01.2014 8:23     13.01.2014 14:06

Hasiči se během víkendu rozhodně nenudili, jen v neděli vyjížděli k jedenácti událostem. Jednou z nich byla i hromadná dopravní nehoda, ke které došlo v Plzni na křižovatce ulic Slovanská a Částkova.

nehod1
nehod1Nehod2nehod311.1.2014 DN 1xOA Rokycany-Ejpovice11.1.2014 DN 2xOA Rokycany-Ejpovice11.1.2014 DN Štěnovice11.1.2014 Dobřany11.1.2014 požár stodoly Stříbro

Hasiči se během víkendu rozhodně nenudili, jen v neděli vyjížděli k jedenácti událostem. Jednou z nich byla i hromadná dopravní nehoda, ke které došlo v Plzni na křižovatce ulic Slovanská a Částkova.

V Plzni na Slovanech se srazila dvě osobní auta s dodávkou, nikdo ale naštěstí nebyl zraněn. Hasiči museli odstranit ze silnice střepy z havarovaných aut a uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu a po zadokumentování nehody odtahli auto z kolejiště. Nehoda na několik minut narušila tramvajovou dopravu.

Další nehoda si vyžádala pomoc hasičů v Rokycansku. K vážné dopravní nehodě došlo za Osekem ve směru na Březinu. ,,Dvěma zraněným poskytli předlékařskou péči. Po příjezdu ZZS spolupracovali při jejich transportu do sanitek. Z vozidel
neunikly žádné provozní kapaliny,"
popisuje zásah mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Na Rokycansku zasahovali hasiči také přímo v Rokycanech, kde byl přeražen sloup elektrického vedení. ,,My jsme přijeli na místo a jen jsme vytyčili nebezpečný prostor kolem sloupu, na místě už byli policisté a také pracovník ČEZ," prozradila QAPU Pavla Jakoubková. Více ke kuriozní dopravní nehodě zde.

K nehodám docházelo i během soboty.
U Štěnovic narazila řidička se svým vozem do stromu v sobotu dopoledne. Na místě byla záchranka, hasiči i policisté. Po dobu vyšetřování nehody byla řízena doprava.

K nehodě došlo v sobotu v podvečer u Seče na Blovicku. Tady havarovala dvě osobní auta. "Nehoda se obešla bez zranění," uvedla mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Na Rokycansku se staly hned dvě nehody na tom samém místě během dopoledne. Při první nehodě narazilo osobní auto do svodidel, řidička vyvázla bez zranění. Druhá nehoda si vyžádala zranění. "Mezi Rokycany a Ejpovicemi na minutu přesně za dvě hodiny na tom samém místě jako v dopoledních hodinách, ale v protisměru, havarovala dvě osobní auta," uvedla mluvčí hasičů Pavla Jakoubková. Zraněného muže převezla záchranka do nemocnice.

FOTO:HZS Plzeňského kraje

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT