Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Permanentky na novou sezónu Talentu M.A.T. jsou v prodeji!

02.09.2014 8:02

Prodej permanentek na novou sezónu plzeňských házenkářů Talentu M.A.T. odstartoval naplno. Úřadující mistři zahájí nový ročník extraligy už ve středu 3. září.
 

img00038

Plzeňští házenkáři Talentu M.A.T. stojí na prahu nového ročníku. Už ve středu naostro odstartuje cesta za obhajobou titulu a první krok k tomu mohou svěřenci trenéra Šetlíka udělat hned prvním utkáním v Karviné. Už v pondělí navíc odstartoval prodej permanentek na novou sezónu.

Obhajoba titulu. To je jasný cíl, který mají v nastvající nové sezóně házenkáři plzeňského Talentu M.A.T., a stejně jako v uplynulém ročníku doufají, že je k titulu poženou plné ochozy haly Lokomotiva v Plzni na Slovanech.

V pondělí 1. září odstartoval prodej permanentek na novou sezónu na domácí utkání. Vzhledem ke změně pravidel, kdy se letos bude poprvé hrát play-off, měli by fanoušci počítat s tím, že permanentky budou platit pouze pro základní část soutěže. Permanentní vstupenka vyjde na rovných 600 korun a k dostání je vždy v pracovní dny v kanceláři házené na Lokomotivě od 15 do 19 hodin.

Plzeňští házenkáři zahájí cestu za obhajobou titulu ve středu utkáním prvního kola v Karviné. Po několika zraněních by měl trenér Šetlík poslat na plaubovku tým v nejlepší možné sestavě i s uzdravenými oporami. V Plzni se v rámci extraligy Talent poprvé představí v neděli 14. září, kdy dorazí Přerov.

Už tento víkend si ovšem fanoušci přijdou na své. Do Plzně se po 15 letech vrací evropské poháry. Na programu je dvojutkání s italským Bolzanem v rámci evropského poháru. V sobotu se hraje od 18 hodin, v neděli od 16 hodin. "Vstupenky jsou stále v předprodeji. Podle zkušeností se budou nejvíc prodávat až před samotnými zápasy," říká k průběhu prodeje vstupenek sekretářka klubu Zuzana Strýcová. Více informoací ohledně prodeje vstupenek na pohárové zápasy o víkendu včetně cenových rozlišení najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte