Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová hokejová fanzóna vyrostla za Home Monitoring Arénou

21.09.2015 20:26

V prostoru mezi HM Arénou a tréninkovou halou vyrostla před pátečním zápasem nová fanzóna. Na parkovišti, kde stávaly automobily sponzorů, se tak před každým zápasem budou bavit diváci.

Tee pee u HM Arény_QAP_foto (7)

Indiánské tee-pee, které stojí mezi Home Monitoring Arénou a tréninkovou halou představuje základ nové fanzóny, která bude sloužit fanouškům HC Škoda Plzeň.

"Moc dobrý nápad, který mě mile překvapil. Fanoušci ho oceňují. Jako u každé novinky bude chvilku trvat, než si všichni zvyknou a naučí se do fanzóny chodit ve větším počtu," uvádí fanoušek Indiánů Petr Skála, který na hokej chodí od roku 1999.

"Jedná se o jednu z novinek letošního extraligového ročníku, kterou jsme zřídili pro naše fanoušky. Fanzónu budeme ve spolupráci s nimi dále rozvíjet. Stejně jako v nabídce nových permanentek se chceme více zaměřit na rodiny s dětmi. Zároveň jsme otevřeni jakýmkoliv návrhům," uvádí Miroslav Dušek, zástupce generálního manažera HC Škoda Plzeň.

Tee-pee je z jedné strany otevřené a před každým zápasem z něj bude hrát známá plzeňská kapela. V pátek 18. září zahrál Extraband Revival, ti budou hrát i tento pátek před zápasem Litvínovem.

"Mezi našimi fanoušky je mnoho těch hokejových. Věříme, že je v pátek znovu naladíme na tu správnou fandící notu," uvádí Jaroslav Soukup, frontman skupiny Extraband Revival. Ve fanzóně si fanoušci koupí dobré jídlo i pití.

Do nové fanzóny se vchází přímo z Třebízského ulice, která vede okolo HM Arény. "Do prostoru se vejde okolo dvou tisíc lidí. Věříme, že kapacitu brzy naplníme. Atraktivní zajímavosti pro fanoušky bude i to, že se sem před zápasem přijdou podívat i hráči, kteří se nevejdou do sestavy," uzavírá Dušek.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte