Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Série vážných nehod pokračuje! Záchranka zasahovala na Tachovsku, Plzeňsku i Klatovsku!

30.12.2013 17:44     30.12.2013 20:23

Série vážných nehod z posledních dnů v regionu pokračuje. Na Tachovsku nezvládla jízdu na náledí mladá řidička a s autem vylétla ze silnice. Záchranka musela vyjíždět také na jižní Plzeňsko i na Klatovsko.

P9220078a

Silnice v regionu v posledních dnech rozhodně nenabízí zvlášť optimistické bilance. Vypadá to, že závěr roku se do statistik nehodovosti zapíše skutečně černým písmem. Také v pondělí musela kvůli bouračkám do terénu záchranka.

Vážná nehoda se v pondělí v podvečer odehrála opět na Tachovsku. Tam došlo ke zranění hned tří lidí. Záchranka ale musela vyjet k zásahu i na jižním Plzeňsku.

Na Tachovsku se nehoda odehrála u obce Nové Sedliště. "Řidička osobního auta jela na silnici od Rozvadova směrem na Úšov. Na namrzlé vozovce ale vlivem nepřiměřené rychlosti dostala smyk a vyjela mimo komunikaci. Ve voze s ní cestovali další dva lidé," potvrdila QAPu mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

"Z místa nehody jsme transportovali dva muže se středně těžkými poraněními do Fakultní nemocnice v Plzni, " řekl mluvčí záchranky Václav Ondra.

Stejně tak zdravotníci vyjížděli také k nehodě na jižním Plzeňsku u Dolní Lukavice. Tam došlo ke srážce osobního auta a dodávky a zranění utrpělo 11leté dítě. "U této nehody jsme ošetřili jednu osobu a ponechali na místě," doplnil mluvčí záchranné služby. 

Večer se odehrála nehoda v Sušici v Mostní ulici, kde se srazila dvě osobní auta. Také tam došlo ke zranění tří lidí.

Série vážných nehod odstartovala o víkendu. Po smrtelné nehodě na Vejprnické v Plzni došlo k tragické nehodě v neděli také na Tachovsku. Tam řidič nezvládl pro změnu riskantní předjíždění. Podrobnosti k nehodě se dočtete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte