Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Nová týdenní předpověď: Teploty se znovu dostanou nad 20 stupňů

05.05.2016 6:59

Po krátké pauze se do regionu opět vrátí jarní počasí. V příštích dnech nás čeká spíš slunečná obloha a také teploty budou stoupat nad hranici 20 stupňů. Čtěte novou týdenní předpověď.

foto-qap-cz (19) foto-qap-cz (19)

O nadcházejícím víkendu bychom si měli užít poměrně pěkné jarní počasí. Podle nových výhledů má být spíš slunečno a teploty nad 20 stupni. Jen sem tam by se měly objevit přeháňky.

Ještě ve čtvrtek bude během dne oblačno místy s přeháňkami. Postupně bude ale srážek ubývat, stejně jako mraků. Teploty se dostanou odpoledne mezi 15 až 19 stupňů.

V pátek už nás čeká jasno až polojasno, jen na horách odpoledne při přechodně zvětšené oblačnosti se mohou objevit ojediněle přeháňky. V noci naměříme 9 až 5 stupňů, místy se mohou objevit přízemní mrazíky. Přes den se teploty vyhoupnou mezi 18 až 22 stupňů.

Sobota bude ve znamení jasné až polojasné oblohy, opět jen při zvětšené oblačnosti by mohlo dojít i na přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 10 až 6 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 18 až 22.

V neděli bude jasno až polojasno, během dne přechodně i oblačno. Ojediněle bychom měli počítat také s přeháňkami nebo bouřkami. Noční teploty budou mezi 10 a 6 stupni, denní mezi 17 a 21.

V pondělí nás čeká polojasno, přechodně až oblačno a místy přeháňky nebo ojediněle i bouřky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 10 až 6 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 18 až 22.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Polojasno až oblačno, zpočátku ojediněle, koncem období na většině území přeháňky, místy bouřky. Nejnižší noční teploty 13 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 19 až 24 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství