Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Zloděj si z chaty odnesl pistole a revolver

12.04.2012 7:19

Stříbrští policisté pátrají po zloději, který se vloupal do rekreační chaty na Butově a ukradl tři střelné zbraně, všechny jsou plně funkční!

Dlouhé měsíce nechal majitel bez dozoru svou rekreační chatu na Butově. Využil toho zatím neznámý zloděj, který se vloupal dovnitř a ukradl tři střelné zbraně.

Práci policistům komplikuje fakt, že ke krádeži mohlo dojít kdykoliv mezi 25. zářím loňského roku a 9. dubnem letošního roku.

"Do jedné chaty v rekreační oblasti Butov vnikl dosud neznámý pachatel, který si z objektu odnesl dvě střelné pistole a jeden revolver se zásobníky a náboji. Kromě toho odcizil také průkazy k uvedeným zbraním a zbrojní průkaz," sdělila mluvčí tachovské policie Dagmar Jiroušková s tím, že pachatel svým jednáním způsobil škodu na odcizených věcech ve výši 17 tisíc korun. "Stříbrští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody. Po neznámém pachateli a odcizených věcech intenzivně pátrají," dodala Jiroušková.

Ilustrační foto Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte