QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič vjel v Nezvěsticích do protisměru. Při nehodě se zranily tři děti – FOTKY

17.02.2020 9:00     17.02.2020 10:00

Řidič vjel do protisměru a narazil do auta, ve kterém jely tři děti. Při testu na alkohol "nadýchal".  Záchranka dopravila z místa nehody do Rokycanské nemocnice dva zraněné chlapce a jednu dívku mladší 15 let.

99
99100

K nehodě dvou osobních aut došlo poblíž viaduktu v Nezvěsticích v pondělí 17. února před osmou hodinou ráno. Tři zraněné děti převzali do své péče zdravotníci.

"Dle prvotních informací měl řidič ve věku 47 let s osobním autem VW Polo, který jel od obce Žákavá na Plzeň, vyjet do protisměrné části vozovky a narazit do jedoucího osobního auta Škoda Octavia řidiče ve věku 36 let, který vezl tři nezletilé osoby. Ty utrpěly při dopravní nehodě zranění a byly z místa v péči záchranářů odvezeny do nemocnice. Jiné zranění nebylo na místě zjištěno ani hlášeno,“ popisuje událost policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Jeden z řidičů měl pozitivní test na alkohol! "Dechová zkouška u řidiče VW polo vyšla pozitivně 0,14 promile a u druhého řidiče negativně,“ doplnila krátce před desátou hodinou policejní mluvčí s tím, že místo nehody je s opatrností průjezdné.

"Z místa jsme transportovali dva chlapce a dívku mladší 15 let s lehkými zraněními do Rokycanské nemocnice,“ sděluje mluvčí Zdravotnické záchranné služby Mária Svobodová.

Záchranáři během pondělního rána vyjížděl také k nehodě na hlavním tahu č. 27 u odbočky na Chlumčany. Více jsme psali zde.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24