Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Řidička zabránila čelnímu střetu, auto skončilo v příkopu! Policie hledá svědky

03.09.2016 15:23

Tragédií mohla skončit nehoda, při které se řidička osobního auta na poslední chvíli stihla vyhnout protijedoucímu vozu. I tak se auta střetla a jedno z nich skončilo v příkopu.

FOTO_Pavel Němeček (2)

K nehodě došlo ve čtvrtek 1. září na Rokycansku a na dramatické chvíle řidička osobního auta nejspíš hodně dlouho nezapomene. Policie nehodu stále šetří a shání svědky.

K dopravní nehodě vyjížděli policisté deset minut po třinácté hodině. Na konci obce Sklená Huť ve směru na Přívětice vjel zatím neznámý řidič s autem do protisměru přímo proti řidičce ve vozidle Peugeot.

"Řidička ve snaze zabránit čelnímu střetu s vozidlem vyjela vpravo mimo komunikaci a následkem toho následně do příkopu. Čelnímu střetu se řidičce podařilo zabránit, přesto došlo ke střetu levého boku blíže nezjištěného vozidla s levým bokem vozidla Peugeot, na kterém tímto vznikla škodu ve výši 30 000 korun," popsala mluvčí policie Hana Kroftová.

Policisté z dopravního inspektorátu v Rokycanech žádají případné svědky, aby se obrátili osobně nebo telefonicky na číslo 974 335 259 a pomohli objasnit průběh nehody.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte