Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Gymnázium Luďka Pika slaví výročí, shání absolventy

14.10.2011 14:55

Gymnázium Luďka Piky slaví letos významné výročí, bude mu už 30 let. Ústav proto pořádá pro všechny absolventy, kteří si chtějí neformálně popovídat s učiteli i ostatními absolventy, aby se přihlásili. Bude oslava Na Spilce!

Gymnázium L. Pika foto Uniweb.cz

Gymnáziu Luďka Pika v Plzni slaví letos 30 let a proto u příležitosti tohoto výročí pořádá oslavu absolventů gymnázia s profesory. Chcete pokecat s učiteli a kamarády? Pak se přihlaste.
"Vyzýváme absolventy, kteří chtějí se svými učiteli oslavit toto výročí 26.listopadu Na Spilce, aby se podívali na webové stránky školy. Už tam měla být přihlašovací aplikace s objednávkou stolů a podrobnější informace k programuna webových stránkách," láká ředitel gymnázia Jaromír Kašpar. "Bohužel technické problémy a nedostatek času je důvodem zdržení."

Vstupné 100 Kč bude použito na nájem a provozní výdaje.
Samozřejmě budou mít příležitost nakouknout v sobotu 26.listopadu odpoledne od 16 hodin do školy a případně si sednout do své lavice. "V 18 hodin to odpískáme, shromáždíme se a po obvyklé trase průvodů a demonstrací, což je Těšínská-U Prazdroje, se odebereme za zábavou," popisuje plán akce ředitel. Pochopitelně recesisti s lampióny budou vítáni.

Koukněte zde, absolventi!

V souvislosti s oslavami vás gymnázium prosí o kratinký příspěvek na téma ´Mé studium na GLP´ . Může jít o vzpomínku na událost spojenou s Vaším studiem na GLP, kterou bychom mohli prezentovat například v almanachu, ve škole atd. "Příspěvek můžete zpestřit svojí fotografií a krátkým představením. Budeme velice rádi, pokud najdete i fotografie ze školních akcí a poskytnete je ke zveřejnění tam-též," žádá ředitel gymnázia.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT