Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Na dálnici D5 u Rokycan došlo ke třem nehodám – FOTKY

09.04.2024 10:45

Od ranních hodin zasahují všechny záchranné složky na dálnici D5.

Nehoda D5_1_0424_HZSPK (2)

Na dálnici D5 došlo v úterý 9. dubna v ranních hodinách mezi Ejpovicemi a Rokycany ve směru Rozvadov ke třem dopravním nehodám.

Nejprve se střetl kamion s osobním vozem Octavia. „Dopravní nehoda byla bez zranění. Došlo ke střetu nákladního vozidla DAF s vozidlem osobním Škoda Octavia. Byl sepsán euroformulář. Policisté dálničního oddělení Svojkovice nehodu vyřídili v příkazním řízení na místě uložením příkazového bloku,“ uvedla Dagmar Brožová, mluvčí policie s tím, že výsledky dechové zkoušky byly negativní.

Při druhé nehodě se srazilo Audi a Volvo. „I tato dopravní nehoda byla bez zranění a bez alkoholu. Byl také sepsán euroformulář. Policisté dálničního oddělení Svojkovice i tuto nehodu vyřídili v příkazním řízení na místě uložením příkazového bloku," uvedla policejní mluvčí.

Při třetí nehodě se střetla Octavia se Superbem. I tuto dopravní nehodu šetří dálniční policisté ze Svojkovic. Nehoda si vyžádala dvě zranění.

„Záchranáři z místa transportovali muže ročník 1964 a muže ročník 1995 oba s lehčími zraněními do Rokycanské nemocnice," uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

 

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT