QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidiči pozor! Frekventované křižovatky na Klatovské budou řídit policisté

22.01.2019 6:59

Semafory na křižovatkách na Klatovské v Plzni budou v tomto týdnu bez proudu. Provoz na frekventovaných místech budou řídit policejní hlídky.

DSC08971

Plánovaná odstávka dodávky elektrického proudu je naplánovaná na středu 23. ledna. Dotkne se to hned dvou míst, kde je tradičně velmi silný provoz. 

"Ve středu dne 23. ledna 2019 proběhne plánovaný výpadek elektrického proudu na dobu od 12 do 15 hodin. Jedná se o křižovatky ulic Americká - Tylova - Klatovská třída a Husova - Klatovská třída. Provoz na obou křižovatkách bude po dobu výpadku řízen dopravními policisty," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Při průjezdu by měli být řidiči velmi pozorní. "Policisté žádají řidiče, aby respektovali řízení provozu dopravní policisty a danými úseky projížděli s největší opatrností," dodává policejní mluvčí.

Řidiči v Plzni musí od začátku tohoto týdne počítat i s omezením na Slovanech na náměstí Milady Horákové. Další podrobnosti se dočtete v článku Opravy vodovodu na Slovanech zasáhly do provozu tramvají i aut.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24