Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Ondřej Kratěna zůstává ve službách HC Škoda Plzeň

12.04.2017 10:09

Kapitán plzeňských hokejových indiánů se rozhodl pokračovat i v příští sezóně v dresu HC Škoda Plzeň. Dohodu už potvrdilo i vedení klubu. Letní přípravu zahájí kádr na začátku května.

FOTO_QAP_CZ (2)

S vedením klubu se devětatřicetiletý útočník dohodl na roční smlouvě. Extraligový rekordman v počtu získaných titulů oznámil na schůzce vedení klubu své rozhodnutí pokračovat i nadále ve své bohaté kariéře.

"Musím uklidnit naše fanoušky. Ondra Kratěna chce pokračovat a ze vzájemného rozhovoru vyšlo, že má ještě velkou chuť do dalšího roku. Ondra tak bude i nadále pokračovat v našem dresu,“ říká sportovní manažer Tomáš Vlasák.

"Smlouva bude už jen formalita,“ uvádí Tomáš Vlasák. "Ondra byl v základní části jedním z našich nejproduktivnějších hráčů a v play-off znovu ukázal, že mužstvo dokáže táhnout. Očekávání tedy zůstávají stejná."

Hokejisté Plzně mají aktuálně volno. Znovu se sejdou 8. května, kdy zahájí letní přípravu. Jisté je, že v týmu bude několik hráčů chybět. Končí Matěj Machovský, Tomáš Slovák, Peter Frühauf, Tomáš Svoboda, Jakub Lev a Tomáš Hrnka. Na odchodu je i Dominik Kubalík. Pokud jde o složení trenérského týmu, zásadní změny se zatím nekonají. Zůstane ve složení Ladislav Čihák a Jiří Hanzlík, trenér gólmanů Rudolf Pejchar. Chybět nebude ani Martin Straka a Tomáš Vlasák.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT