QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

S kamerou u kiosku zjevně nepočítal! Poznáte pachatele na videu?

22.02.2021 10:19

Pokud na zveřejněném záznamu neznámou osobu důležitou pro objasnění případu poznáte, kontaktujte policisty na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158.

ViewImage.aspx

Policisté prověřují případ krádeže vloupání do kiosku v Mladoticích. K vloupání došlo v době od 11. října 2020 do 20. října loňského roku. "Pachatel u kiosku pomocí bateriové rozbrušovačky odstranil tři visací zámky z kovové mříže dveří, poté vypáčil vstupní dveře do kiosku a vstoupil dovnitř. S sebou si následně odnesl dvě propanbutanové láhve a alkoholické a nealkoholické nápoje v hodnotě téměř čtyři a půl tisíce korun," uvedla mluvčí policie Ivana Jelínková.

Policisté ohledali místo činu, zajistili maximální počet stop a také záznam z kamerového systému, který mají k dispozici pro účely trestního řízení. "Vyhodnocením kamerového záznamu policisté zjistili, že se v blízkosti kiosku pohybovala neznámá osoba, která na místo přijela osobním vozem tovární značky Škoda Felicia. Dle kamerového záznamu došlo ke spáchání skutku dne 19. října 2020 v době od 8:37 do 9:38 hodin.  Policisté šetřením zjistili, že vozidlo je v současné době odstaveno v Plzni," dodala Ivana Jelínková s tím, že policisté zjistili, že pachatel je dle všeho muž, sportovní postavy, oblečen do tmavě-modré kšiltovky s bílým nápisem, tmavě modré bundy s kapucí, černých kalhot, černých sportovních bot s bílým znakem, zřejmě „NIKE“.

Foto: www.policie.cz

Video: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24