QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

S kradenou kartou se nakupovalo v centru Plzně! Policie shání svědky - FOTKY

15.10.2019 13:51

Další případ ukradené platební karty, se kterou se nakupovalo, řeší plzeňští policisté. K dispozici mají i záznamy z kamery z obchodu, na kterých jsou podezřelé osoby.

Ke krádeži karty a následnému nákupu došlo ve druhé polovině září letošního roku. Policie se případem stále zabývá a shání svědky, kteří by pomohli.

"Policisté obvodního oddělení Plzeň-střed vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Tohoto jednání se měly dopustit dvě dosud neznámé ženy, které bezkontaktně platily odcizenou platební kartou v jednom z obchodů na Americké ulici v Plzni dne 21. září, krátce po půl páté hodině ráno," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

K samotné krádeži karty mělo dojít mezi 3. a půl pátou ranní ten samý den. Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu v předmětném obchodě, na které jsou zachyceny dvě podezřelé osoby.

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24