Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po dvou zlodějích kol. Poznáte je? - FOTKY

03.09.2019 20:19

Dva pachatelé měli na náměstí Generála Píky v Plzni ukrást ze stojanu zamčená kola. Policie žádá o pomoc při pátrání veřejnost.

Dvě pánská kola zmizela z náměstí Generála Píky v Plzni na Slovanech 26. července v době od 13 do 15 hodin. Zloději je ukradli ze stojanu, kola k sobě byla připoutána lankovým zámkem. Škoda přesáhla 20 tisíc korun.

"Jedná se o pánské kolo značky Ghost nezjištěného výrobního čísla, modré barvy, 29ti palcového kola, stáří 14 měsíců a pánské kolo Focus, modré barvy s nápisem Focus oranžové barvy, 29ti palcového kola, stáří 14 měsíců,“ uvádí policejní mluvčí Veronika Hokrová.

K dopadení zlodějů by mohly přispět snímky z kamerového záznamu, které mají policisté k dispozici.

Na fotografiích jsou zachyceny podezřelé osoby. "Jedná se o muže ve věku mezi dvaceti a třiceti lety, štíhlé postavy vysoké 160 až 170 centimetrů, s plnovousem a krátce střiženými vlasy. Na sobě měl oblečené modré kraťasy, bílé tričko s krátkým rukávem na hrudi s nápisem Stay Wild, hlavu mu pokrývala kšiltovka a na očích měl nasazené sluneční brýle. Na zádech nesl batoh značky Nike,“ sděluje k popisu jednoho z podezřelých mužů policejní mluvčí.

Ve druhém případě se rovněž jedná o muže mezi dvaceti a třiceti lety, štíhlé postavy vysoké okolo 180 centimetrů. "Na sobě měl oblečené tmavé kraťasy a tílko tmavé barvy. Hlavu mu pokrýval šátek tmavé barvy a na očích měl nasazené sluneční brýle. Přes rameno si nesl batoh tmavé barvy,“ doplňuje mluvčí.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří by mohli pomoci identifikovat osoby  na fotografiích, aby se přihlásili na nejbližší obvodní oddělení nebo zavolali na linku 158.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství