Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Druhý den Pig Festu zrušen kvůli dešti!

07.08.2010 18:33

Déšť zasahuje všude, na jižním Plzeňsku museli organizátoři zrušit techno festival Pig Fest, který měl druhým dnem běžet v Příchovicích u Přeštic. Na poslední chvíli tahali z bláta i aparaturu a auta.

Organizátoři tradičního techno festivalu Pig Fest, který se konal na jižním Plzeňsku v Příchovicích u Přeštic,museli kvůli velkému dešti zrušit druhý den akce.

Dějiště festivalu je, bohužel, přímo u řeky Úhlavy, která na Klatovsku už ráno dosáhla třetího stupně povodňové aktivity a nelze vyloučit, že voda, která se žene od Klatov, zaplaví i areál v Příchovicích. Tak znělo vyjádření organizátorů i policie, která už od pátku 6. srpna, kdy festival začal, hlídala.

Organizátoři tahali traktorem z parkoviště pro 350 aut zapadané vozy z bláta. Také aparaturu brali ze zabahněného pole na poslední chvíli.

Zahraniční hvězdy festivalu Pig Fest, jako například Marco Ranieri, už odjely. Organizátorům festivalu se podařilo narychlo vyjednat náhradní akci pro své příznivce ve dvou plzeňských klubech Watt a Neutral. Tam vystoupí alespoň regionální Dj´s, kteří měli na festivalu hrát. Večer v klubu Watt by měli zahrát Steen, Spiriakos, Golpe, Drex, Mind, Malda, Muerte, Digger a The Best Of West Stage míří do Neutralu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT