QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

08.05.2024 13:57

Pozor na dálnici D5!

Na 138. km dálnice D5 ve směru jízdy na Rozvadov, kde je z důvodu opravy komunikace sveden provoz do jednoho jízdního pruhu, došlo k poruše nákladního vozidla. Řidiči mohou sjet na exitu Mlýnec (136. km) a následně na dálnici opět najet na Sv. Kateřině. Na odstranění závady vozidla se intenzivně pracuje.

Viktorka se Slováckem remizovala 1:1

15.10.2016 22:08     15.10.2016 22:30

Dlouho to vypadalo na návrat bez bodu, nakonec ale fotbalisté Plzně v utkání 10. kola ligy dokázali uhrát se Slováckem remízu. Za Plzeň skóroval Hejda.

Viktorka_Slovácko (12)

Fotbalisté Viktorky nakonec v utkání 10. kola ligy vybojovali na hřišti Slovácka remízu. Dlouho to ale vypadalo, že domů pojedou bez bodu.

I když v prvním poločase byla Viktorka na hřišti Slovácka aktivnější, skóre se podařilo poměrně překvapivě otevřít právě domácím. V 21. minutě poslal Havlík ze zkráceného rohu míč přímo na hlavu Vlastimila Daníčka, který překonal Matúše Kozáčika.

Plzeň byla blízko vyrovnání hned v 27. minutě, kdy se prosadil Poznar, nicméně do brány domácích se míč nedostal.

Ve druhém poločase pak mohli domácí jít do dvoubrankového vedení v 58. minutě, to si ale Kozáčik svoji tvrz pohlídal. Plzeň se tak gólově prosadila až v 86. Minutě, kdy Petržela prokličkoval pokutovým územím a poslal míč na hlavu Lukáše Hejdy. Ten zblízka neminul.

10. kolo ePojisteni.cz ligy: 1.FC Slovácko – FC Viktoria Plzeň 1:1 (1:0)

Úvodní sestavy:

1.FC Slovácko: Heča – Reinberk, Košút, T. Rada, Šimko – Šumulikoski (C), Daníček – Diviš, Zajíc, Havlík – Civič.

FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hejda, Hubník (C), Limberský – Petržela, Hořava, Hromada, Zeman – Poznar, Krmenčík.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT