Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Gambrinus otevřel svou první restauraci Sedmý nebe!

30.03.2011 21:11

Na rohu Bezručovy a Františkánské ulice v Plzni se ve středu 30. března otevřela první Gambrinus pivnice Sedmý nebe. Proudem tu z unikátní Gambrinus pípy poteče nejen Gambrius 10°, 11° Excelent a Gambrinus nefiltrovaný ležák, ale i Pilsner Urquell a Velkopopovický Kozel!

s
ss1s2s3s4s5s6s7s8tt1t2F_2A1_8696F_2A1_8762F_2A1_8799F_2A1_8813F_2A1_8843-1

Ve středu 30. března se v Plzni otevřela první značková pivnice Gambrinus nazvaná Sedmý nebe. Slavnostní událost si nenechali ujít například členové skupiny Kabát či slavný plzeňský fotbalista Antonín Panenka.

Restaurace Sedmý nebe budou vlajkovými loděmi pivovaru Gambrinus. První z nich se ve středu otevřela na rohu Bezručovy a Františkánské ulice v Plzni v domě ze 16. století, kde ještě donedávna fungovala známá Moravská vinárna.

"Jsme nesmírně hrdí na to, že Plzeňský Prazdroj byl schopen uvést tuto hospodu Gambrinus do provozu a jsme moc rádi, že jsme mohli přinést tento koncept hospody právě do Plzně. Věříme, že bude nesmírným úspěchem a že všichni návštěvníci Plzně i Plzeňáci si užijí opravdu vynikající pivo v Sedmým nebi," řekl na při slavnostním otevření restaurace generální ředitel Plzeňského Prazdroje Dougles Brodman.

"Chtěli bychom provozovnami Sedmý nebe oslovit všechny, kteří rádi zajdou s kamarády na pivo a zároveň vyžadují moderní typ hospody s výbornou českou gastronomií v moderním pojetí a příjemným personálem. Navíc je přirozené, že první Sedmý nebe otvíráme právě v Plzni, pivním nebi České republiky, odkud pochází pivo Gambrinus," uvedl Martin Rosička, Senior Brand Manager ze společnosti Plzeňský prazdroj.

Raritou Sedmýho nebe je například pípa, která byla speciálně vyrobena právě pro síť pivnic Gambrinus.

Pivnice - restaurace Sedmý nebe je nekuřácká a hodlá se pyšnit označením "Kvalitní současná hospoda". "To je pojem, který asi nejlépe vystihuje zaměření a typ pivního konceptu Sedmý nebe. Návštěvníci zde najdou čepované pivo Gambrinus, poctivou českou kuchyni v současném pojetí, kvalitní servis a skvělé prostředí. Tedy ideální kombinaci pro příjemné posezení s přáteli při jakékoli příležitosti. Ať už zajdete ´na jedno´, rozhodnete se povečeřet, sledovat promítání důležitého sportovního zápasu nebo rovnou uspořádat oslavu, pokaždé se budete cítit jako ´v sedmým nebi´," uvedl PR manažer Plzeňského Prazdroje Vladimír Jurina s tím, že během roku 2011 by se měly postupně otevírat další pivnice Sedmý nebe v centrech velkých českých měst. "Provozovny Sedmý nebe fungují na principu standardní formy obchodní spolupráce, nejedná se o franšízu. Typově budou lokality umístění provozoven podobné - bude se jednat o atraktivní lokality v centrech velkých měst."

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství