Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Boty Jordan - stvořte basketbalový a streetwearový styl

18.07.2023 15:19

Sneakery Jordan, to je jeden z nejpopulárnějších modelů obuvi na světě. Od doby, co se v 80. letech poprvé objevily na pultech obchodů, zůstávají na vrcholu a honosí se jménem legendy. Původně byly stvořené na basketbalová hřiště, jednak rychle se staly nezbytným elementem městských outfitů. Doplňte svůj šatník ikonickým modelem se slavným logem a dovolte, aby Vaše každodenní outfity získaly basketbalový a streetwearový styl!

buty_jordan_1280x800_logo
buty_jordan_1280x800_logojordan-stay-loyal-2-panske-tenisky-bila-dq8401-041_3

Sneakersy Jordan v dámské verzi

Chcete do svého šatníku dodat pohodlí ve vydání sporty? Dámské boty Jordan budou ideální bází pro stvoření svobodných, praktických, a zároveň stylových outfitů. Sneakery s basketbalovým designem se ideálně osvědčí během setkání s přáteli, do kina či aktivního odpočinku na čerstvém vzduchu. Jestli chcete podtrhnout svůj respekt k dědictví značky, sáhněte pro model inspirovaný retro střihy, například Air Jordan 1 Elevate Low. Nabídky tohoto typu umožní vytvářet looky navazující do 90. let – tedy současně jednoho z nejsilnějších trendů ve streetwearu. Jestli volíte novodobé projekty uchvacující výraznými futuristický tvary, prohlédněte si model Jordan Air 200E a Air Jordan 11 Cmft Low. Dynamické formy a nevšední kombinace odstínů jistě přitahují pozornost a odliší Vás v šedém davu. Sneakery umožní tvořit dokonalé outfity v duchu athleisure, vystačí když že zkomponujte s oversize sakem, přehozeným přes bavlněné tričko a bike shorts, a celek doplníte stylovými slunečními brýlemi a kšiltovkou. Nebojte se také prolomit masivními kicksy delikátní šaty nebo sukně.

Stylové nabídky pro muže

Pánské boty Jordan rovněž poskytnou mnoho možností. Značka zajistila o široký výběr modelů a barevných verzí – všechny jednak propojuje basketbalový vibe, a také dokonalé zhotovení a garance neustávajícího komfortu. Můžete se rozhodnout pro typicky basketový střih s vysokým svrškem, který dobře stabilizuje kotník nebo některou z osvěžených reedicí s univerzálnějším charakterem. Pokud se nejlépe cítíte v minimalistických stylizacích, vyberte jeden z nadčasových modelů: Jordan Air 1 Mid nebo Jordan Series Mid. Na jejich základě stvoříte univerzální stylizace na běžný den. Postačí, že si oblečete své oblíbené tričko nebo longleeve, k tomu joggery nebo džíny volného střihu. Basketbalový look Vám zajistí pánské sneakery ze série Jordan Max Aura, Point Lane nebo Jumpman Pro. Perfektní sporty look získáte, když je zkomponujete s šortky s delšími nohavicemi a tričkem bez rukávů s číslem svého oblíbeného basketbalového hráče. V chladnější dny vystačí outfit doplnit oversize mikinou s kapucí nebo bomber bundou.

Boty Jordan pro nejmladší

Renomovaná značka nezapomíná samozřejmě o malých fanoušcích sportovního pohodlí. Americká značka ve svém sortimentu nabízí mnoho modelů bot, které jistě splní očekávání malých milovníků komfortu v nejlepším stylu. Pantofle Jordan Slides budou must have v dětských, prázdninových setech. Lehké, pohodlné, a do tohoto dokonale navržené, díky čemu si poradí se všemi nároky. Pantofle s logem Jumpmana, to je také nezbytná nabídka ve skříních juniorů, kteří zbožňují sport. Budou přídatné na bazén nebo do posilovny. Dětské boty Jordan se osvědčí jak v garderobě dívek, tak i chlapců. Budou stylovým doplněním všedních outfitů do školy a na mimoškolní aktivity, umožní se těšit perfektním lookem od nejmladších let.

Prohlédněte si celou kolekci obuvi J, která na Vás čeká v kamenných prodejnách Sizeer a online na https://sizeer.cz/.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství