Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

22.05.2024 20:15

Osobní auto se střetlo s cyklistou v centru Klatov

Záchranná služba transportovala cyklistu do nemocnice se středně těžkým zraněním

Nahý opilec si přisedl k řidiči do auta. Svršky poházel v lese

21.03.2016 11:34

Hodně velký šok musel zažít řidič v Tachovské ulici v Plzni. Do auta si k němu přisedl totálně zpitý úplně nahý cizí muž. Z vozu ho dostali až strážníci.

plavec plaská2

Dost netradiční příběh bude nejspíš ještě hodně dlouho vyprávět známým 43letý Plzeňan, který ve svém autě nedobrovolně "uvítal" hodně zvláštní návštěvu. Na místo spolujezdce si k němu totiž přisedl namol opilý nahý muž. Šokovaný řidič se mu nicméně snažil pomoct a dokonce mu půjčil i tričko a trenýrky...

Po tom, co se opilec v Adamově rouše usadil na místu pro spolujezdce, odmítal z auta vystoupit. "Navíc se muž třásl zimou a byl zcela dezorientovaný. Plzeňan se mu snažil pomoci, aby se zahřál, dal mu dokonce trenýrky a tričko. Opilý muž vůz ale opustil až v okamžiku, kdy dorazili strážníci, a to za jejich pomoci," popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Navázat komunikaci s naháčem se ale strážníkům příliš nevedlo. "Muž nedokázal logicky vysvětlit, co v Tachovské ulici vůbec dělá nahý, neorientoval se v čase ani místě. Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu, byla na místo ještě přivolána zdravotnická záchranná služba. Čas do jejího příjezdu strávil dotyčný ve služebním voze, aby se zabránilo jeho prochladnutí," pokračuje mluvčí městské policie. Strážníci se vydali i na obhlídku okolí. Oblečení muže pak našli roházené v nedalekém lesíku.

Zdravotníci muži ošetřili rány na nohou a následně už putoval za asistence strážníka na záchytku.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT