Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Pátrání po pohřešované 14leté dívce má tragický konec. Byla nalezena bez známek života

17.04.2024 11:02     18.04.2024 14:33

Dne 16. dubna 2024 odešla 14letá dívka z místa svého bydliště a nepodala o sobě žádnou zprávu. Policie po dívce intenzivně pátrala. Ve čtvrtek odpoledne přišla tragická zpráva. Dívka byla nalezena bez známek života.

2

Tachovští policisté pátrají po nezletilé dívce. "Dívka odešla dne 16. dubna 2024 kolem 13:40 hodin z místa trvalého bydliště v obci Stříbro a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Pohřešovaná nemá žádné zdravotní problémy a neužívá žádné léky," uvedla policejní mluvčí.

Popis: pohřešovaná je 165 cm vysoké štíhlé postavy, má rovné středně dlouhé světle hnědé vlasy s ofinou a modré oči.

Popis oblečení: na sobě měla černou zimní bundu, šedé tričko, šedé kalhoty s výrazně širokými nohavicemi a laclem, který nosí volně u kolen, na nohou měla obuty bílo černé tenisky.

"Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace o pohřešované, aby se přihlásili na kteroukoliv policejní služebnu. Informace mohou sdělit také na bezplatnou telefonní linku 158," dodala mluvčí policie.

AKTUALIZACE:

Policie se pátráním po čtrnáctileté dívce od počátku intenzivně zabývá. "Prověřili jsme řadu možných míst, kde by se mohla pohybovat či pobývat. Provedli jsme také celou řadu našich interních prověrek a realizovali i pátrací akce. Bohužel do současné doby se nám dívku nepodařilo nalézt, a proto bylo dnes rozhodnuto o pátrání po ní jako o dítěti v ohrožení," uvedla mluvčí policie.

14:32

Pátrání má tragický konec.

"Dívku, po které jsme pátrali jako po dítěti v ohrožení, jsme bohužel nalezli bez známek života. S největší pravděpodobností se rozhodla ukončit svůj život," uvedla mluvčí policie.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství