Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Děti z MŠ Korandova potěšily své rodiny! Konala se besídka pro maminky...

12.05.2017 11:42

Květen je měsíc, kdy se ve školkách rozjíždějí nejrůznější akce. V 16. MŠ v Korandově ulici v Plzni proběhla ve čtvrtek besídka pro maminky. Radost z dětí měly ale celé rodiny.

MS Korandova (10)
MS Korandova (9)MS Korandova (10)MS Korandova (11)MS korandovaMS Korandova (1)MS Korandova (3)MS Korandova (4)MS Korandova (2)MS Korandova (5)MS Korandova (6)MS Korandova (7)MS Korandova (8)

Písničky, básničky, tanečky....to vše se děti v mateřské školce v Korandově ulici naučily, aby potěšily své maminky. A také některé babičky, tatínky, tety nebo třeba sourozence, kteří si nenechali vystoupení malých ratolestí ujít.

Besídka pro maminky se ve školce v Korandově ulici konala 11. května. Měla připomenout Den matek, který se letos slaví 14. května. Děti se na besídku pilně naučily nejrůznější básičky, písničky a rodičům i skvěle zatančily. Paní učitelky zase napekly, a tak po představení došlo i na občerstvení.

A protože se blíží Den matek, všechny maminky dostaly od svých dětí přáníčka, dárky a kytičky. Ty děti ve školce před besídkou vlastnoručně vyrobily. Děti a rodiče se mohou do prázdnin těšit ještě na další akci. Jak nám prozradila paní ředitelka v červnu proběhne rozloučení na zahradě.

foto: čtenářka QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte