Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvůli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

Starší dorost si připsal vítězství nad Zlínem

18.10.2011 14:48

Starší dorost Viktorky si v 11. kole 1. ligy připsal na své konto další úspěch. V zápase se Zlínem si uhájil čisté konto a ještě soupeři přidal tři branky.

PA112762

V 11. kole 1. ligy staršího dorostu si svěřenci Jirky Kohouta z plzeňské Viktorky připsali další úspěch. Porazili Zlín 3:0.

Sestava: Švihořík – Palka (80.Krčál), Chocholoušek, Bečka, Hošťálek – Mariánus, Hradecký (65. Domabyl), Šípek – Jarina, Černý (60. Hvězda), Vaňous

Trenéři: Kohout, Schveinert, Průša

Od začátku zápasu viktoriáni udávali tempo hry a v úvodu si vypracovali řadu brankových příležitostí. V 5. minutě běžel sám na brankaře Jelínka, Černý ale neproměnil. V 8. minutě mířil v dobré pozici Jarina nad a v 10. minutě po rohovém kopu stejně dopadl i Bečka. V 17. minutě odcentroval Palka přesně na Černého, který střílel hlavou nad branku. Hosté se spíše spoléhali na brejkové situace, ale obrana Plzně vše vyřešila. Těsně před přestávkou vysunul ideálně Šípek Mariánuse, který podél brankaře Jelínka otevřel skóre na 1:0.
Ve druhém poločase se mohl zapsat do střelecké listiny Černý, ale v 57. minutě mířil ve výhodné pozici mimo tři tyče. A tak se domácí dočkali až v 83. minutě kdy proměnil po faulu na Jarinu pokutový kop Šípek. A v 84. minutě přidal třetí branku Hvězda, když získal míč nad váhajícím stoperem Zlína a proměnil samostatný nájezd. Uzavřel tak skóre na 3:0.

"V úvodu zápasu jsme si vytvořili tlak a množství příležitostí, které jsme však neproměnili. Gól jsme dali až do šatny a v závěru zápasu přidali dva," komentoval zápas trenér Jiří Kohout. "Tentokrát jsme měli zápas rozhodnout dříve, šancí jsme na to měli dost."

Viktoria Plzeň Tescoma Zlín 3:0 (1:0)

Dorostenci mistrovského klubu ztrácí nyní 3 body na první Sigmu Olomouc. S tou je čeká zápas 26. října na hřišti v Luční. Přijďte je podpořit v boji o první místo od 10:15 hodin!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství