Sobotní nehody po celém regionu. U Domažlic zasahoval vrtulník

09.11.2019 11:12     09.11.2019 15:00

V dopoleních hodinách došlo ke střetu dvou osobních aut u Domažlic. Na místě nehody zasahovaly všechny složky IZS i vrtulník. Dvě zraněné osoby byly transportovány do fakultních nemocnic. 

foto QAP CZ

V sobotu před 11. hodinou dopolední došlo na Domažlicku u Smolovského rybníka k čelnímu střetu dvou osobních aut. Na místě zasahovaly všechny složky IZS i vrtulník. 

Z místa nehody letecká záchranná služba transportovala muže r. 1943 v bezvědomí v kritickém stavu na urgentní příjem FN na Lochotíně a pozemní cestou ženu r. 1994 s lehčím zraněním do Domažlické nemocnice.

Další  vážná nehoda se stala v sobotu odpoledne u obce Kout na šumavě. Jedno osobní vozidlo skončilo mimo vozovku. "Muže r. 1994 a ženu r. narození 2001 transportujeme se středně těžkým poraněním k dalšímu vyšetření do Domažlické nemocnice," uvedl Vítězslav Sladký ze záchranky.

Dopoledne se bouralo na jižním Plzeňsku. V obci Žerovice auto srazilo chodce. "Muže r. 1967 transportujeme se středně těžkým zraněním do FN na Borech," uvedl Vítězslav Sladký.

Osobní auto skončilo na střeše u obce Svéradice ve směru na Velký Bor. Záchranka do nemocnice převezla 22letou ženu.

FOTO: ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24