Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Na akci Vánoce s Viktorkou nadělí plzeňský fotbalový klub fanouškům novou vánoční hymnu

05.12.2023 15:25     06.12.2023 10:10

Vánoce s Viktorkou nebudou chybět ani v letošním roce. Tentokrát však v novém formátu, na novém místě. Na fanoušky čeká velké překvapení! Přinášíme informace.

2023.09.21-20.52.26-719w

Blížící se adventní čas je v Plzni již několik let pevně spojený se setkáním příznivců fotbalového klubu FC Viktoria Plzeň. Připraven je nabitý program pro malé i velké fanoušky. Večerem provede moderátor Jiří Pelnář, který si k sobě postupně bude zvát hráče, trenéry i další vzácné hosty.

Oblíbená fanouškovská akce Vánoce s Viktorkou se bude konat v pátek 8. prosince od 17:30 a tentokrát to bude na vánočních trzích na náměstí Republiky v Plzni.

Na co se můžete těšit? „Na hlavním pódiu chystáme devadesáti minutový program plný soutěží, zábavy, koled, rozhovorů za účasti trenérů i hráčů, chybět nebude ani velká autogramiáda a stánek Viktoria shopu,“ uvedl mluvčí Viktorky.

A navíc pro fanoušky máme jedno opravdu velké překvapení! Ti, kteří na akci dorazí, uslyší premiéru zbrusu nové vánoční hymny FC Viktoria Plzeň! A tady potřebujeme pomoc všech fanoušků," říká Václav Hanzlík. „Určitě si vezměte viktoriánské šály, abychom je během hymny pozvedli nad hlavy a stanete se tak součástí videoklipu, který vám představíme v rámci programu zápasu Konferenční ligy s Astanou,“ vzkazuje fanouškům.

Chybět nebudou ani tradiční charitativní stromečky pro Fakultní nemocnici Plzeň a ZOO Plzeň. Přinést dárek a položit jej pod stromeček bude možné v pátek od 16:00 do 19:00 hned vedle pódia. Následně budou stromky přemístěny před Viktoria shop, kde budou k dispozici až do čtvrtka 14.12. V neděli při zápase s ČB budou ve fanzóně. Následně všechny vaše dárky budou předány tam, kde udělají radost.

Foto ilustrační Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství