Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Doosan Aréna je pro fanoušky NEJ stadion! Na vítězství v anketě to nestačilo

23.12.2013 9:31

Stadion ve Štruncových sadech v Plzni se ve faouškovské anketě o nejlepší prvoligový stadion roku umístil na druhém místě za Synot Tip Arenou v Praze. Doosan Aréna se přesto mezi fanoušky stala NEJ stadionem roku.

39617-634960143554412478-320x0-r-

Doosan Aréna v Plzni ve Štruncových sadech se do poslední chvíle bila o vítězství v anketě o nejlepší stadion první ligy. V poslední dvojnásobně bodované otázce dokonce vyhrála, ani to ale nakonec nestačilo na celkové vítězství. Přesto si fotbalový domov FC Viktoria Plzeň připsal na konto hodně úspěchů.

Anketa na internetu běžela celou podzimní část Gambrinus ligy. Doosan Aréna se hned z několika ohledů pro fanoušky stala poměrně žádanoua oceňovanou. Prvenství získala například v otázce ohledně nejpřiměřenějších cen vstupenek, nejlepšího umístění kotlu hostů, stala se i nejbezpečnějším stadionem v zemi a prvenství si připsala i v závěrečné otázce, která byla bodovaná dvojnásobně. V otázce o NEJ stadion získala 828 hlasů, zatímco Synot Tip Aréna na druhém místě jen 185 hlasů.

Ani to ale nakonec nestačilo na úplné vítězství. Doosan Aréna skončila v celkovém hodnocení na druhém místě. V anketě hlasovalo dohromady skoro 48 tisíc fanoušků.

FC Viktoria Plzeň spustila novou soutěž. Natočte svou zimu s Viktorií!

V zimní pauze klub FC Viktoria Plzeň vyhlásil speciální soutěž pro fanoušky. Mohou natáčet všechna možná videa a hrát o hodně lákavé ceny. Videa se budou shromažďovat na YouTube kanálu FC Viktoria Plzeň. Souětž běží až do konce roku. Podrobnsoti k osutěži najdete na stránkách FC Viktoria Plzeň. Videa by měla být dlouhá maximálně 30 vteřin.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství