Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Žebřík se blíží! DEPO2015 čeká šestihodinová show

10.03.2015 9:07

Populární hudební anketa Žebřík, která se v Plzni koná už 22 let, se po letech opět stěhuje do centra města. Už v pátek 13. března vypukne hudební sláva v areálu bývalého depa dopravních podniků. Čtěte praktické rady!

Anketa Žebřík 2014 Bacardi Music Award se chystá na další slavnostní vyhlášení a tentokrát hned s několika novinkami. Poprvé po několika letech se opět odehraje v centru Plzně a hned v novém kulturním areálu, kterým je DEPO2015.

Galavečer ankety Žebřík nabídne z hudebního pohledu skutečně hned několik velkých lahůdek. Během celonoční party se na podiu vystřídají takové hvězdy jako je Richard Müller, Aneta Langerová, Ondřej Brzobohatý, Sabina Křováková, Inekafe nebo Vypsaná fixa.

Během večera bude předáno celkem 27 cen v devíti kategoriích, a to na základě dvouměsíčního hlasování fanoušků na webu Anketazebrik.cz. Kandidátů na zisk sošek je celá řada. V nominacích nechybí kapely Chinaski, Kryštof, Lucie, Mandrage, Vypsaná fixa, Imodium nebo například Jelen. O přízeň fanoušků bojují také interpreti jako David Koller, Michal Hrůza, Ondřej Brzobohatý, Vojta Dyk, Tomáš Klus, Xindl X nebo Ben Cristovao či Aneta Langerová, Celeste Buckingham, Ewa Farna, Jana Kirschner, Lenka Dusilová a další.

V programu bude jasnou star Richard Müller, který v posledních letech slaví úspěch hlavně s projektem Hlasy. Do Plzně však přijede s kompletní kapelou a svým best of. „Zahrajeme náš klasický ‘festivalový‘ repertoár, který je složen z největších hitů. Trochu ho samozřejmě upravujeme podle toho, zda hrajeme na Slovensku nebo v Čechách. Myslím, že všichni diváci si přijdou na své, protože zazní ty největší pecky, “ dodává slovenský hitmaker.

Během večera si přijdou na své i fanoušci punkrocku, kterým bude patřit druhá polovina večera. Živo bude také na druhé scéně, kde vystoupí renomovaní DJs Friky, Maceo a další. V této části DEPA2015 se také od půlnoci rozjede pověstná after party s hvězdami Žebříku.

Vstupenky jsou stále k mání. V prodeji jsou i VIP passy za 990 korun, které zahrnující parkování v areálu, přístup do VIP lounge, bezplatnou konzumaci a vstup na after party.

Dodržujte zákazy, noste náramky! Projděte si pokyny pořadatelů…

Před samotným večerem by si měli všichni fanoušci dobré muziky pečlivě projít pokyny pořadatelů. Na stránkách www.anketazebrik.cz jsou podrobně popsané trasy a příjezdové cesty k depu. Návštěvníci by měli také dodržovat zákazy, které organizátoři v rámci bezpečnosti zavedli.

FOTO: Plzeň 2015

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT