QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Startuje festival Pekelný ostrov! Policie je v pohotovosti

04.07.2019 14:59

Jeden z nejoblíbenějších hudebních festivalů v kraji je tady. Pekelný ostrov v Holýšově opět láká tisíce návštěvníků. V pohotovosti je i policie, která bude na nohou také v dalších dnech!

policejni zatah plzen (8)

Festival Pekelný ostrov v Holýšově na Domažlicku každoročně láká davy fanoušků dobré muziky. Startuje už ve čtvrtek a pokračovat bude až do soboty. V pohotovosti je proto i policie.

"Policisté budou po dobu konání festivalu provádět zvýšený dohled nad silničním provozem a veřejným pořádkem v denní i noční době. Ve městě bude platit řada dopravních omezení a uzavírek, proto žádáme řidiče, aby respektovali přechodná dopravní značení, dbali pokynů policistů při regulaci dopravy, parkovali na vhodných parkovacích místech," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Festival Pekelný ostrov každoročně bohužel láká také kapsáře a další nenechavce. "Velkou koncentraci osob a jejich nepozornost využívají také zloději a kapsáři. Proto upozorňujeme účastníky festivalu, aby dbali zvýšené opatrnosti na své osobní věci a doklady. Rovněž aby v zaparkovaných osobních vozidlech  nenechávali cenné věci na viditelných místech. I to přiláká pozornost zloděje," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24