Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Dramatická záchrana koně! Zaklínil se v přepravním boxu - FOTKY

19.02.2016 10:21

Hasiči museli vyjíždět k záchraně koně, který během přepravy upadl a zaklínil se tak nešťastně, že s ním nešlo hnout. Podívejte se na fotky.

FOTO_HZSPK (1)
FOTO_HZSPK (1)FOTO_HZSPK (2)FOTO_HZSPK (3)FOTO_HZSPK (4)FOTO_HZSPK (5)

K netradičnímu zásahu vyjížděli hasiči do Stodu na Plzeňsku. Povolaní byli k vyproštění koně z přepravního přívěsu. Kůň upadl během přepravy tak smolně, že si dokonce pod sebe zaklínil hlavu a napasoval se pod dělící přepážku.

Operační středisko vyslalo k záchraně koně hasiče z Nýřan. "Jako posila vyjela i místní jednotka SDH a hasiči z Přeštic na místo dopravili veterináře," potvrdila mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Pád koně a následky byly dost komplikované už na první pohled. "Kůň během přepravy nešťastně upadl na podlahu vozíku, hlavu měl zalomenou pod sebou a polovinou těla se zaklínil do středové příčky. Hasiči zásahovými vozidly s pomocí prostředků místního občana vytvořili kolem vozíku provizorní ohradu pro případ, kdyby se kůň po vyproštění splašil. Poté rozebrali příčku, koně vytáhli ven a předali do péče veterináři," popsala zásah mluvčí krajských hasičů.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte