Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Hokejisté navštívili Domov pro osoby se zdravotním postižením v obci Milíře na Tachovsku

20.05.2012 12:45

Úsměvy na tvářích, radost a jiskřičky v očích vykouzlili hokejisté HC Plzeň 1929 klientům Domova pro zdravotně postižené osoby v Milířích na Tachovsku. V uplynulém týdnu s místními obyvateli pobyli a pobesedovali.

121
052080098121131

Úsměvy na tvářích, radost a jiskřičky v očích vykouzlili hokejisté HC Plzeň 1929 klientům Domova pro zdravotně postižené osoby v Milířích na Tachovsku. Hráči –Michal Dvořák, Tomáš Pitule, Jakub Jeřábek a Dan Růžička navštívili ústav v pátek 18. května v odpoledních hodinách.

Příjemné setkání podpořili svojí účastí také zástupci Krajského úřadu Plzeňského kraje. Pozvání přijali náměstek hejtmana pro oblasti školství, mládež, sport a ekonomika Jiří Struček a radní pro oblast sociálních věcí Mgr. Miroslav Brabec.

Zdravotně postižení klienti si na úvod připravili krásné taneční vystoupení. Následovala hodinová diskuse, při níž hokejisté ochotně zodpovídali přítomným jejich dotazy. Skupina asi padesáti klientů vznášela na hokejisty nejrůznější dotazy - od kolika let hrají hokej, čím chtěli být jaké malí kluci, zda-li drží dietu, jak vypadá trénink, kolik váží hokejová výstroj, zda umí opravit auto nebo jak se drží hokejka.

Po besedě se všichni vydali před areál domova, kde si společně zasoutěžili ve střelbě na branky.

Před odjezdem hráči ochotně poskytovali podpisy a navzájem si všichni předali upomínkové předměty.

FOTO: Jana Václavová

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte