Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Divadlo Alfa shromáždilo přes 1 200 plyšáků pro své představení

03.05.2011 12:30

Pro své připravované představení Amberville shánělo plzeňské Divadlo Alfa velké množství plyšáků. Vyhlásilo proto sbírku a úspěšnou. Podařilo se shromáždit více než 1 200 plyšových hraček!

Divadlo Alfa logo

Více než 1 200 plyšáků se podařilo shromáždit ve sbírce, kterou pro představení Amberville, aneb drsné město hebkých plyšáků vyhlásilo Divadlo Alfa v Plzni. Všechny plyšové hračky si prý ve hře zahrají!

Sbírka plyšáků skončila poslední dubnový čtvrtek. "Do připravovaného představení Amberville, aneb drsné město hebkých plyšáků. se sešlo více než 1 200 kousků!" informovalo Divadlo Alfa s tím, že režisér představení Radovan Lipus tvrdí, že všichni plyšáci najdou v inscenaci své místo!

Každý, kdo do sbírky plyšákem přispěl, má možnost vyhrát vstupenky na premiéru představení Amberville, aneb drsné město hebkých plyšáků, která se uskuteční 3. června. "Slosování kuponků proběhne v rámci vernisáže výstavy ISSŽ ve středu 11. května v 18.00 hod ve foyer Divadla Alfa. Vylosujeme 3 výherce, každý z nich obdrží 2 vstupenky na premiéru výše uvedeného představení," dodává Divadlo Alfa s tím, že výsledky losování budou bezprostředně poté uveřejněny na vebových stránkách.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte