Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Dvě nehody zkomplikovaly provoz na D5! FOTKY

18.09.2017 8:46

Hned u dvou nehod během krátké chvíle museli zasahovat hasiči na dálnici D5. V jednom případě skončil v péči zdravotníků dokonce i malý chlapec.

1
12

Hned dvě nehody krátce po sobě nadělaly problémy na dálnici D5 v neděli v podvečer. U jedné z nich museli zasahovat hasiči z Plzeňského i Středočeského kraje.

"V neděli 17. září 2017 pár minut před 17. hodinou vyhlásilo operační střediska v Plzeňském kraji poplach hasičům na stanici v Rokycanech a ve Středočeském na stanici v Hořovicích. Hasiči z obou stanic vyjeli k dopravní nehodě, která se stala u 47. kilometru dálnice D5 ve směru na Rozvadov," říká mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Auto se převrátilo do příkopu na střechu. Zraněnému řidiči a pětiletému chlapci pomohli z kabiny ven svědci nehody ještě před příjezdem jednotek hasičů. "Hasiči poskytli zraněným první pomoc a pečovali o ně do příjezdu ZZS. Zdravotníci si pacienty převzali do péče, poskytli jim odbornou pomoc a odvezli do nemocnice. Hasiči pomohli naložit vozidlo na odtahovou službu a očistili silnici od střepů," pokračuje mluvčí hasičů.

Další nehoda zaměstnala hasiče ve chvíli, kdy odjížděli od té první. Tentokrát nabouralo do svodidel. "Při zpáteční cestě na základnu v Rokycanech přijeli hasiči k dalšímu havarovanému osobnímu autu. Stala se nedaleko původní DN v protisměru. Řidič narazil vozidlem do středových svodidel. Vozidlo zablokovalo celý rychlý pruh," říká k další nehodě Pavla Jakoubková s tím, že řidič utrpěl naštěstí jen lehčí zranění.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte