Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážný střet osobního a nákladního vozu u Klatov! FOTKY

24.08.2023 14:33     24.08.2023 17:33

U Čínova nedaleko Klatov zasahují všechny složky IZS u dopravní nehody.

nehoda klatovy 2
nehoda klatovy 2nehoda klatovy 4nehoda klatovy

U Čínova se střetlo kolem půl jedné odpoledne osobní vozidlo a nákladním. "Tři zraněné osoby jsou v péči ZZS. Řídíme dopravu a provádíme protipožární opatření," uvedl prvotní informace Petr Poncar, mluvčí hasičů.

V nemocnici skončili tři lidé, řidič z nákladního vozu a řidič a spolujezdkyně z osobního automobilu. "Dramaticky vyhlížející střet nastěstí skončil jen lehčími zraněními. Z osobního vozu jsme transportovali do Klatovské nemocnice muže ročník narození 1957 a ženu ročník 1965. Ve stejné nemocnici skončil i řidič náklaďáku narozený v roce 1993. Všichni zranění byli při vědomí," uvedl rozsah zranění Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

Jeden z řidičů nedal přednost. "Řidič (ročník 57) osobního vozidla tovární značky Volvo jel ve směru od obce Čínov, kdy při vjíždění z vedlejší pozemní komunikace na hlavní silnici nedal přednost v jízdě nákladnímu vozidlu (řidič ročník 1993) tovární značky MAN, které jelo ve směru od obce Klatovy na obec Bolešiny," popsala mluvčí policie Barbora Šmaterová.

 

 

Foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství