Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Kam v Plzni na oběd? Doporučujeme Baštírnu Gondola - FOTKY

17.06.2024 16:01

Baštírna Gondola - to je super obědová restaurace v centru Plzně. Tento nově otevřený rodinný podnik se nachází pod náměstím Republiky u Mlýnské strouhy. Pokud jste milovníky klasické poctivé české kuchyně a příjemného rodinného prostředí, tak tento podnik nesmíte minout.

a6

Poctivé české jídlo, velké porce, příznivé ceny a milé prosředí...taková je Baštírna Gondola v Pallově ulici 12. Restaurace se zaměřuje na obědy, otevřeno je od 10:30 do 14:30 hodin a nabízí možnost odnést si jídlo ihned s sebou vakuované v hermetickém obalu. 

"Zakládáme si na kvalitních surovinách, velkých porcích a lidových cenách. Těmito zásadami se řídíme již několik desítek let a díky tomu, jsme vybudovali hojně navštěvovanou síť Baštírem. Tady v Plzni je restaurace nově v Pallově ulici 12," říká majitelka Adéla Zuberová.

V restauraci myslí i na maminky s dětmi. Nabízí vybavený dětský koutek, kde se ratolesti budou cítit jako doma, samozřejmostí je přebalovací pult.

"Maminky mohou být i jíst s dětmi u herního koutku, dát si i zákusek s kávou. Poté se můžete vydat na malou procházku do přilehlých parků s lavičkami, dětským hřištěm, lezeckou stěnou a úchvatným jezírkem s rybičkami. Najíst se, zrelaxovat a načerpat síly do další práce," říká s úsměvem sympatická Adéla Zuberová, která je na v restauraci k dispozici hostům spolu s milým a ochotným personálem.

Z denní nabídky, která čítá 20 druhů jídel, si vybere opravdu každý. "Zapít vše můžete plzeňským dobrým pivem, pro řidiče pak máme připravenou točenou malinovku, kofolu nebo různé druhy Birellů. Po obědě vám jistě přijde vhod kávička s domácím zákuskem. Přijeďte se podívat, ochutnat naší jedinečnou kuchyni a užít si krásné místo v centru Plzně," zve všechny Adéla.

V restauraci si můžete objednat i salonek na svatbu, setkání nebo třeba večírek. Denní nabídku jídel můžete vidět na facebookových stránkách.

Kontakt:
tel.: +420 724 208 272
e-mail:bastirnagondola@seznam.cz

foto: Restaurace Baštírna Gondola
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte