Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Nalezený pár bot u mostu rozpoutal pátrací akci. Naštěstí s dobrým koncem

11.02.2022 8:46

Nález páru pánských bot nedaleko mostu přes řeku Úslavu ve Šťáhlavicích rozpoutal pátrací akci. Zapojil se policejní psovod, hasiči a další policejní hlídky. Následně se věc vyjasnila s dobrým koncem.

pár bot u mostu_PČR_2

Dne 22. ledna ráno přijali policisté oznámení o nálezu páru bot ležících na silnici nedaleko mostu přes řeku Úslavu v obci Šťáhlavice. Policisté po přijezdu nalezli při krajích vozovky pánskou kotníkovou obuv, kdy jednotlivé boty byly od sebe vzdáleny několik metrů. 

„Na místě nebylo možné vyloučit, že mohlo dojít k zatím nezjištěnému jednání, při kterém mohl být bezprostředně ohrožen život člověka. Z tohoto důvodu na místo vyjely další policejní hlídky, psovod se služebním psem a hasiči. Společně začali propátrávat tok řeky a přilehlý břeh. Ovšem s negativním výsledkem. Policisté boty na místě zajistili a pokračovali na objasňování nahlášeného případu,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Následně se situace s nalezeným párem bot o tři dny později vysvětlila. „Před odjezdem z tamní chatové osady si muž dne 21. ledna ve večerních hodinách odložil dotčenou obuv na střechu svého vozidla. V domnění, že boty jsou již položené ve voze, se následně s tímto rozjel domů. Obuv již nikde nenalezl,“ sdělila policejní mluvčí.

O tři dny později se při hovoru se známým dozvěděl, že nedaleko od osady probíhala pátrací akce po osobě, jelikož byl u nedalekého mostu nalezen pár obuvi. „V tom okamžiku muži došlo, že se s největší pravděpodobností jedná o jeho ztracené boty, které tak usilovně hledal, což se následně potvrdilo na obvodním oddělení Plzeň 2 a policisté mu zajištěné boty posléze vydali,“ uzavřela Veronika Hokrová.

 

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství