Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Skvrňany rozezpíval soubor Nýřaňanka

27.09.2011 22:06

Další z Promenádních koncertů proběhl na území plzeňské trojky. Tentokrát na Skvrňanech bavila kapela Nýřaňanka. Koncert a hezké počasí přilákalo stovky lidí.

DSCN2985
DSCN2967DSCN2985Promenádní koncert CO 2promenádní koncert CO

Několik set obyvatel Skvrňan přilákal v pondělí 26. září promenádní koncert, který pořádal Městský obvod Plzeň 3. Zahrát přijela dechová kapela Nýřaňanka. Obvod pořádá promenádní koncerty na svém území pravidelně.  Stejně jako na červencovém promenádním koncertu na Borech, i tentokrát se zúčastnil zástupce vedení obvodu. Starosta Jiří Strobach byl doslova pod palbou otázek, žádostí i připomínek tamějších obyvatel.

„Přišlo za mnou opravdu mnoho lidí. Někteří práci obvodu v místech jejich bydliště chválili, někteří měli kritické náměty. Nejvíce občanů si stěžovalo na vnitroblok za prodejnou Albert,“ prozradil starosta Jiří Strobach. „Tak jsem se tam šel podívat a opravdu to není hezký pohled. Máme již vypracované nějaké studie a projekty, ale je to otázka rozpočtu. Doufám, že se nám povede finanční prostředky na rekonstrukci tohoto místa najít v rozpočtech ještě v tomto volebním období,“ dodal Strobach.

foto: ÚMO Plzeň 3

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte