Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

15.05.2024 16:13

Zemřel Vlastimil Harapes

Bylo mu 77 let

15.05.2024 13:58

Fanoušci hokeje, zbystřete!

Originální medaile z MS jsou k vidění v plzeňském muzeu Depo Moto Art. Podívejte se na FOTKY.

Z pražského ledu domů indiáni body nevezou

03.01.2014 20:48

Pětatřicáté kolo hokejové Tipsport extraligy přivedlo plzeňské indiány na led pražské Slavie. V Praze se ale plzeňským hokejistům v pátek 3. ledna nedařilo a domů se vracejí bez bodů.

686T5426

Pětatřicáté kolo zavedlo plzeňské indiány na led pražské Slavie. Oba týmy se v letošní sezóně střetly dvakrát a v obou případech se radovali z vítězství Západočeši. V pátek 3. ledna se ovšem mince obrátila a body vybojovali domácí hráči pražské Slavie.

Domácí otevřeli skóre už v prvním dějství, když Skokan poslal z rohu kluziště, kde jej vybojoval, puk na Valacha, který z voleje propálil doslova vše, co mu stálo v cestě, a poslal Slavii do vedení 1:0. Plzeň Slavie v prvním dějství téměř nepustila k zakončení.

Druhá třetina už seznala srovnání sil na obou stranách, fanoušci se ale ani na jedné straně kluziště branky nedočkali. Více se dařilo domácímu celku. Jediná zajímavá akce druhého dějství byla akce Vladimíra Růžičky, kterému před zcela odkrytou klecí podjel kotouč pod holí.

Ve čtyřiačtyřicáté minutě třetí třetiny navýšil domácí celek vedení na 2:0 po akci dua Skokan – Růžička. Skokan nahrál Růžičkovi, ten sjel za branku a přihrál zpět Skokanovi, který zakončil. Své fanoušky potěšila v závěru třetí třetiny také Plzeň. V sedmapadesáté minutě se dostal Holec do útočného pásma a přistrčil kotouč na Sýkoru, který z první vypálil a upravil skóre na 2:1. V závěru utkání Plzeň poslala Machovského na střídačku, čehož využil domácí celek a své vítězství potvrdil třetí brankou, body tak zůstávají na pražském ledě.

HC Slavia Praha - HC Škoda Plzeň 3:1 (1:0, 0:0, 2:1)

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT