QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda uzavřela hlavní tah u Plas! Jedna žena přišla o život - FOTKY

28.05.2019 12:12

Hlavní tah I/27 u Plas uzavřela v úterý dopoledne tragická nehoda. Při nehodě utrpěly zranění tři osoby. Jedna žena nepřežila, pro muže letěl vrtulník.

1
1234

K nehodě dvou osobních aut došlo před polednem na hlavním tahu mezi Rybnicí a Plasy. Na místo zamířily okamžitě všechny složky IZS a povolán byl také vrtulník.

"Nehoda se stala u nadjezdu železniční trati směrem na Plzeň," upřesnil mluvčí hasičů Petr Poncar s tím, že hasiči museli zraněné vyprošťovat.

Okamžitě bylo jasné, že následky nehody budou velmi vážné. Na místo záchranka povolala také vrtulník. I přes rychlý zásah, má nehoda nakonec tragickou dohru. "Z dopravní nehody transportujeme osobu s těžkými zraněními na urgentní příjem FN Plzeň leteckou cestou. Ženu, ročník 1947, s lehčími zraněními také do FN Plzeň na Lochotíně. Třetí žena ve věku zhruba 65 let utrpěla mnohočetná zranění, kterým na místě podlehla. Lékař zdravotnické záchranné služby na místě konstatoval úmrtí," shrnula následky nehody mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Přesné příčiny nehody stále šetří policie. "Řidič osobního motorového vozidla tovární značky Opel Vectra jel ve směru jízdy od Rybnice na Plasy. Na mokré vozovce dostal smyk a přejel do protisměru, kde se střetnul s projíždějícím vozidlem značky Opel Corsa. Při dopravní nehodě došlo ke smrtelnému zranění spolujezdkyně z osobního vozidla Opel Vectra," doplnila mluvčí policie Pavla Burešová.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24